oferta advertoriale seo

De ce avem nevoie de advertoriale SEO premium?

Advertorialele sunt articole editoriale, scrise cu scop publicitar. Ele pot fi publicate in presa tiparita sau pe site-uri media relevante pentru afacerea pe care o promoveaza.

In presa tiparita, pentru ca advertorialele nu trebuie sa treaca prin filtrul unui motor de cautare ca sa ajunga la cititori, nu prea exista restrictii legate de editare. In presa online pe de alta parte, pentru ca advertorialul sa beneficieze de trafic organic, continutul sau trebuie sa respecte o serie de norme SEO, care il fac sa devina mai vizibil.

Importanta advertorialelor SEO premium pentru o afacere

#1 Mai mult trafic organic

Premisa de la care trebuie gandit un advertorial este prezentarea serviciilor sau produselor unei companii unui public cat mai mare. Pentru a-si atinge scopul, advertorialele trebuie postate exclusiv pe site-uri media cu autoritate mare. Aceste site-uri au deja un numar mare de cititori si pentru asta multi creatori de continut nu considera necesara optimizarea. Dar un advertorial scris corect din punct de vedere SEO ajunge nu doar la publicul obisnuit al site-ului media unde apare, ci are potentialul de a castiga audienta si de pe paginile motoarelor de cautare.

#2 Consolidarea retelei de link-uri

Se stie ca link building-ul este cu atat mai eficient cu cat link-urile catre site-ul dumneavoastra vin din surse unde sunt folosite intr-un context relevant pentru afacerea dumneavoastra. Astfel, scriind advertoriale respectand cuvintele cheie relevante pentru site-ul dumneavoastra si regulile SEO, automat continutul advertorialului va deveni relevant pentru site si va va ajuta sa va cresteti autoritatea.

#3 Continut de calitate din toate punctele de vedere

Pentru ca un advertorial sa fie apreciat de cititori el trebuie sa nu arate ca un advertorial. Chiar daca este un text scris cu scopul de a face reclama unui produs sau serviciu, advertorialul trebuie sa contina in proportie de 70% informatii valoroase si complet gratuite pentru cititori. David Ogilvy de exemplu, celebrul britanic considerat si parintele publicitatii, crea advertoriale extraordinare din punct de vedere al continutului pe care gospodinele le decupau din reviste pentru a pastra informatiile lor. Si astfel, odata cu informatiile puse la pastrare, isi aminteau de fiecare dat si de produsul promovat in advertorial.

Advertorialele SEO premium imbina caracteristicile advertorialelor valoroase din punct de vedere informational cu beneficiile oferite de optimizare.

#4 Premium inseamna echilibrat

Asa cum trebuie pastrate anumite proportii intre continutul informational si reclama in redactarea unui advertorial, la fel trebuie gasit un echilibru si in ponderea cuvintelor cheie. Prea multe cuvinte cheie obosesc cititorul si il fac sa-si piarda interesul cu privire la advertorialul respectiv. Dar SEO premium inseamna respectarea regulilor SEO pe de-o parte, insa intr-un mod inteligent astfel incat advertorialul sa aiba un text nativsi cu toate acestea optimizat.

Avem experienta in compunerea advertorialelor SEO premium!

Va doriti advertoriale atractive, interesante, optimizate, relevante? Nu mai cautati in alta parte deoarece putem sa va oferim exact advertorialele de care aveti nevoie. Avem experienta in crearea de continut in diferite domenii si suntem la curent cu tot ce inseamna SEO. In plus, indiferent de profilul afacerii dumneavoastra, vom posta advertorialele doar pe site-uri cu autoritate mare, potrivite pentru produsele sau serviciile pe care le promovati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *